Jika

Jika dan hanya jika

Kuturuti nafsu pencarian

Mampukah bertahan dibawah dinding lapuk iman?

Akankah kutemukan Tuhan?

Terbit tanya jauh

hati menolak

Aku hanya serangga yang mengikuti cahaya dengan buta

Tuhan, aku harus apa?
Jogja,102017

Advertisements

Gusti

Aku ilang
Aku kesasar
Aku rareti
Opo sek bakal tak adhepi
Aku
Aku..
Aku…
Ora ngerti..
Aku pengen nangis
Aku pengen guyu
Aku kesel banget
Opo sek tak lakoni iki pener?
Aku egois
Aku raiso dadi pengarep bapa biyung
Aku kudu piye?
Aku kudu piye?
Aku kudu piye?
Aku ora ngerti
Aku mung mlayu
Menghindar
Mlayu sakadohe
Nanging nora tekan
Mlayu seko urip
Mumet kula, duh Gusti
Aku ngerti
Kanca kanca
Pada sukses ing manca
Aku dadi mikir
Aku wes ngopo?
Ibarat urip
Napasku mung siji siji
Abot
Abot
Bapa biyung adik
Ngarepake aku
Nopo kulo saged?
Dadi apa kang dadi gegayuhane wong tuwo
Opo aku gur dadi kuciwo?
Aku kesel, Gusti
Pengen leren
Pengen lunga adoh
Pengen radue beban
Aku pengen seneng
Aku pengen agawe seneng
Bapak, ibuk,
Sepurane
Kulo dereng saged dados manungsa

Help me
Through sadness and anxiety
Help me
Through pain and reality
Hold me
Till I fall asleep
Save me from sorrow that drowns me
And stand with me
Tell me everything will be ok
Cry
Cry for me
Cry for my happiness
Smile
Smile for me so I know I’m not the only one faking it
Kill me
Kill the darkness of my heart
And live for me
Live for my cold love
That died long time ago
For the one
That never notice
Help me
Help me understand myself more.

Ngayogyakarta Hadiningrat
30102017 11.11pm

Pointless

Kusimpan deru dalam

Kalbu yang membiru

Mimpi mimpi yang menjanjikan waktu

beku oleh harap yang tak lagi menyala

Terbatas dinding realita

Sesak oleh kosong

Bising oleh sunyi yang kian menggema

Aku takut.

Jogja, di ambang fiksi dan realita

171017

Gibran

Kahlil Gibran – Love Is A Magic Ray

Love is a magic ray
emitted from the burning core
of the soul
and illuminating
the surrounding earth.

It enables us
to perceive life
as a beautiful dream
between one awakening
and another. https://goo.gl/WnesiG

for me, love is a mystery

strange feelings towards each other

butterflies

is it worth suffering?

is it worth fighting for?

I guess time will answers.


nyanyian kosong

sakjane aku

iki urip 

opo

gur

urip uripan?

tangi esuk

megawe

muleh

nyawang donyo seko layar 4″

terus turu

baleni meneh

infinite loop, jare

nganthi pepesthi teko

opo aku yo tetep podo?

aku wes tau

duwe

gegayuhan

pepenginan

kang gawe pepelingku

kanggo urip ben dinane

but

i just got hit

by the reality

kekarep pengen ngadhepi

tapi aku memilih lari

dolanan sek semu

gawe guyu ing lathi

tapi

am I happy?

aku ngerti

ning aku goblok

aku sadar

ning aku mati

aku wedi

bakal dadi opo aku ing ngarepe Gusti?
Ngayogyakarta Hadiningrat

082617